NieuwNieuws

Niet Doodchecken

Vrouw op Instagram claimt vermiste Madeleine McCann te zijn

Net zoals tig andere vrouwen

Aan een dubieuze trend op TikTok in Instagram lijkt voorlopig geen einde te komen. Opnieuw duiken er foto's en video's op van een vrouw die beweert Madeleine McCann te zijn. Madeleine raakte in 2007 op 3-jarige leeftijd vermist tijdens een vakantie in Portugal. Ruim vijftien jaar later is de zaak nog steeds niet opgelost.

Tot nu, claimt een jonge vrouw via Instagram. Via een livestream deelt ze het 'bewijs' dat ze daadwerkelijk het ontvoerde meisje is. Ze laat weten 21 te zijn, maar dat ze niet zeker is of dat haar echte leeftijd is. Ook beweert ze dat ze twijfelt over haar identiteit en roept ze de politie op de zaak te onderzoeken.

De livevideo is inmiddels gedeeld op TikTok. Daarin vertelt ze onder andere dat ze haar oma iets hoorde zeggen waardoor ze een paar maanden terug begon te twijfelen. Ook vertelt ze dat het haar maar niet lukt om haar geboorteakte in haar bezit te krijgen.

@shellmc22 Thoughts? Is this Madeleine McCann? Why is no one helping her? Why is this not news? The police won’t listen apparently!? She’s asking for it to be shared! #madeleinemccann #findmaddie #findmadeleine #iammadeleinemccann #instagramlive #maddymccann #maddiemccann #katemccann #gerrymccann #share #help #missingpersoncases #madeleinemccanncase #isthismaddie? ♬ original sound - Shell Mc 🦋

Bewijs op social media

De vrouw heeft een Instagram-account waarop ze al haar 'bewijs' deelt. Ze hoopt contact te krijgen met Kate en Gerry McCann, de ouders van Madeleine, voor een dna-test. Politie in Engeland en Polen negeren volgens haar alle verzoeken. Met aandacht op sociale media hoopt ze haar doel te bereiken.

Overigens is ze niet de enige vrouw die claimt Madeleine McCann te zijn. In 2019 was het op TikTok een heuse trend om te bewijzen dat je Maddie bent. Twee jaar eerder ging een andere vrouw viral omdat ze wel erg veel op het vermiste kind lijkt. Tot nu toe is nog niet bewezen dat één van deze vrouwen daadwerkelijk Maddie is. 

Tot nu toe blijft het een mysterie wat er met het meisje is gebeurd. In de loop der jaren zijn verschillende mensen opgepakt vanwege de zaak, maar zonder resultaat.

Video: Presidentskandidaat Ecuador doodgeschoten tijdens campagne

Algemeen

'Georganiseerde misdaad zit erachter'

Lees verder

MustWatch: Only Murders in the Building seizoen 3 op Disney+

Glamorama

Er moet weer eens een moord worden opgelost

Lees verder

Italiaan omgekomen door vallende Parmezaanse kazen

Niet Doodchecken

Werd begraven onder tienduizenden kilo's kaas

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Vrouw uit Emmen krijgt 's lands eerste kunstborstbeen

Lees verder

Bridget Maasland: 'na 23 jaar weer blij met mijn natuurlijke borsten'

Lees verder

Vrouw Edwin van der Sar deelt beelden van herstel

Lees verder

Verzorgingstehuis voor gehandicapten gaat in vlammen op: 11 mensen vermist

Lees verder

Opnieuw tientallen migranten omgekomen bij schipbreuk voor Italiaanse kust

Lees verder

Zien: Geert Wilders deelt genadeklap uit aan veroordeelde Thijs Römer

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Financier van film over ontvoeringen verdacht van ontvoeren kind

Lees verder

Video: Dit Amerikaanse stadje biedt nieuwe inwoners 20.000 dollar

Lees verder

Geïrriteerde Lufthansa-piloot tekent enorme penis in de lucht

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips:

Linktips: