NieuwNieuws

Glamorama

Lange Frans moet huilen om gewist YouTube-kanaal

En er kwam eindelijk een respons van zijn stoorzender Arjen Lubach...

Het YouTube-kanaal van Lange Frans is volledig weggejorist van YouTube. Niet alleen zijn controversiële complotvlogs van onlangs, maar ook zijn oudere muzikale werk zoals als Zinloos, Het land van, Moppie en Mee naar Diemen-Zuid uit de beginjaren van dit millennium zijn niet meer via zijn kanaal te bewonderen.

Via Twitter laat de maatschappelijk betrokken zondebok weten hier behoorlijk in zak en as mee te zitten. Opnieuw probeert hij in contact te treden met degene die zijn leven zo op de kop zette: Arjen Lubach. In een bericht bedankt de kritische denker uit Diemen de Late Night Show-heerser voor zijn aandeel in dit moderne drama van Bijbelse proporties.

Toch is dit keer ook ruimte voor biecht en een verzoek om de helpende hand van een BarmLubache Samaritaan. De NPO-presentator zou hem misschien kunnen helpen bij de wederopstanding van zijn archief via zijn 'goede contacten bij YouTube', schrijft Frans.

Gehoorde gebeden

Misschien dat de John Oliver van de Lage Landen de onverbiddelijke Google-computergoden op andere gedachten kan brengen. Dit lukte! Lange Frans' gebeden werden verhoord door de presentator die na drie dagen stilzwijgen tot hem sprak over de fabeltjesfuik-hysterie.

"Hee YouTube, zet die muziek eens terug", antwoordde Lubach binnen enkele minuten. Want censuur is volgens de stoorzender absoluut niet de bedoeling. Lubach meent dat algoritme van Google een grote vergissing heeft gemaakt in hun oordeel en steunt hem in zijn strijd.

Ook had Hij een duidelijke boodschap voor een ieder de veelbesproken Fransban wel om te lachen vond. 

Hoofdstukken in hoofdzonden

Het leven van Lange Frans is in de voorbije dagen in een soort emotionele rollercoaster veranderd. Maandenlang kon hij op vrij gulzige Gula wijze filmpjes maken over de deepstate, plandemic en Cabal. Daar kwam afgelopen zondag rond de klok van tien abrupt verandering in.

Aanvankelijk reageerde Frans met ijdele strijdvaardigheid Superbia nadat hij 'gedemoniseerd' werd op het grote Zondag met Lubach-podium, daarna kwam gemakszucht Acedia nadat hij de vermeende betrokkenheid bij satanistische complottheorieën wel erg snel naar het rijk der fabelen verwees.

Gisteren was hij des duivels Ira doordat RTL Boulevard de confrontatie met zijn plaaggeest niet voor elkaar kreeg terwijl hij hier reikhalzend naar hunkerde Luxuria. Vandaag werd hij bezeten door nijd Invidia nadat zijn gehele videokanaal richting de eeuwige jachtvelden is heengegaan.

Het wegvallen van zijn contentkindje betekent niet alleen emotionele schade. De influencer dreigt hiermee ook een belangrijke inkomstenbron Avaritia te verliezen. Het is niet bekend of YouTube het kanaal uit voorzorg offline haalde nadat ex-Rembo Maxim Hartman suggereerde hier 'waarschijnlijk' corona door opliep.

Video: Presidentskandidaat Ecuador doodgeschoten tijdens campagne

Algemeen

'Georganiseerde misdaad zit erachter'

Lees verder

MustWatch: Only Murders in the Building seizoen 3 op Disney+

Glamorama

Er moet weer eens een moord worden opgelost

Lees verder

Italiaan omgekomen door vallende Parmezaanse kazen

Niet Doodchecken

Werd begraven onder tienduizenden kilo's kaas

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Vrouw uit Emmen krijgt 's lands eerste kunstborstbeen

Lees verder

Bridget Maasland: 'na 23 jaar weer blij met mijn natuurlijke borsten'

Lees verder

Vrouw Edwin van der Sar deelt beelden van herstel

Lees verder

Verzorgingstehuis voor gehandicapten gaat in vlammen op: 11 mensen vermist

Lees verder

Opnieuw tientallen migranten omgekomen bij schipbreuk voor Italiaanse kust

Lees verder

Zien: Geert Wilders deelt genadeklap uit aan veroordeelde Thijs Römer

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Financier van film over ontvoeringen verdacht van ontvoeren kind

Lees verder

Video: Dit Amerikaanse stadje biedt nieuwe inwoners 20.000 dollar

Lees verder

Geïrriteerde Lufthansa-piloot tekent enorme penis in de lucht

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips:

Linktips: