NieuwNieuws

Glamorama

5x Gordon: dit maakte de showpony allemaal mee in 2022

Van randje van de dood tot waarlijk opgestaan op Instagram

Showpony, national treasure en gelauwerd zanger Gordon was dit jaar natuurlijk weer niet te missen. De vleesgeworden haat-liefdeverhouding wist zich als vanouds weer regelmatig in de kijker te spelen. En dus genoeg nieuws voor een jaaroverzicht: dit is 5x Gordon in 2022.

Inmiddels woont de showpony al enige tijd in het steenrijke Dubai. In maart liet hij daar de eerste beelden van zijn nieuwe huis zien. Het was reeds zijn tweede optrekje in de zonovergoten oliestaat. En dat hij tegen alle verwachting in niet met de staart tussen de benen terugkwam wrijft hij er graag in: "Sorry voor alle paragnosten die zeiden dat ik binnen een jaar al weer terug zou zijn. Ik heb mijn nieuwe leefplek omarmd en ik geniet intens."

Toch was het niet alleen lang leve de lol. Gordon balanceerde begin augustus op het randje van de dood. Bijna waren we een national treasure armer. De zanger en televisiemaker, die lijdt aan diabetes, stopte op eigen initiatief met insuline spuiten. Dat heeft hij naar eigen zeggen 'bijna moeten bekopen met de dood'. 

Gordon is natuurlijk veel meer dan zanger, TV-ster en herrieschopper. Hij is ook horeca-ondernemer. Alleen is dat sinds eind september verleden tijd. Hij moest nóg eerder dan verwacht stoppen met zijn 'droomzaak' in Blaricum. Koffietent Blushing is niet meer. In een lang relaas op Instagram laat Gordon zijn teleurstelling weten over het sluiten van de zaak. En dat was volgens hem onder meer de schuld van het verhoogde minimumloon.

Net als met menig BN-er heeft Gordon ook met het sociale mediaplatform Instagram een haat-liefdeverhouding. Een dag na het epistel over zijn koffiezaak verwijderde de showpony zijn Instagrampagina, al mocht de pagina van zijn hondjes wel blijven. Het is zes dagen later en Gordon is plotseling herrezen. Waarom heeft de tv-personality nooit onthuld. Wel koos hij een ruime twee maanden later wéér voor een GEXIT vanwege de vele negatieve reacties. (ook deze was van korte duur)

Op de valreep voor de einde van het jaar heeft de showpony nog een belangrijke mededeling voor ons allen: Gordon is namelijk helemaal klaar voor het nieuwe jaar. Naast flink gewichtsverlies gaat hij ook voor een nieuwe coupe. "Bijna het einde van dit klote jaar en  aangezien ik al een nieuwe body heb van min 23 kilo dacht ik laat ik mn  haar dan ook maar een beurt geven zodat we fris en fruitig een nieuw  begin kunnen maken van dit 55ste levensjaar." 

Gelukkig nieuw haar, Gordon!

Video: Presidentskandidaat Ecuador doodgeschoten tijdens campagne

Algemeen

'Georganiseerde misdaad zit erachter'

Lees verder

MustWatch: Only Murders in the Building seizoen 3 op Disney+

Glamorama

Er moet weer eens een moord worden opgelost

Lees verder

Italiaan omgekomen door vallende Parmezaanse kazen

Niet Doodchecken

Werd begraven onder tienduizenden kilo's kaas

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Vrouw uit Emmen krijgt 's lands eerste kunstborstbeen

Lees verder

Bridget Maasland: 'na 23 jaar weer blij met mijn natuurlijke borsten'

Lees verder

Vrouw Edwin van der Sar deelt beelden van herstel

Lees verder

Verzorgingstehuis voor gehandicapten gaat in vlammen op: 11 mensen vermist

Lees verder

Opnieuw tientallen migranten omgekomen bij schipbreuk voor Italiaanse kust

Lees verder

Zien: Geert Wilders deelt genadeklap uit aan veroordeelde Thijs Römer

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Financier van film over ontvoeringen verdacht van ontvoeren kind

Lees verder

Video: Dit Amerikaanse stadje biedt nieuwe inwoners 20.000 dollar

Lees verder

Geïrriteerde Lufthansa-piloot tekent enorme penis in de lucht

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips:

Linktips: