NieuwNieuws

Niet Doodchecken

5x leuterleed: deze (jonge)heren hadden flink wat met hun zaakje te stellen

Van vastzittende cockring tot zes jaar lang een lul op je arm

Voor lang niet iedereen was dit jaar een succes. In binnen- en buitenland kwamen mannen in het nieuws omdat ze op de een of andere lullige wijze geschaad raakten in hun mannelijkheid. Dit is 5x leuterleed in 2022:

De Valentijnsdag van een jonge tukker liep toch een beetje anders dan gepland. De jongeheer had uit genotsdrift een ring over zijn knots geschoven, maar door enige zwelling wilde deze niet meer loskomen. Daarom ging de tukker naar het ziekenhuis om van zijn ergerlijke ring af te komen, maar het verwijderen was geen makkie. Een flinke ruk bleek helaas niet voldoende.

Een Thai maakte het in oktober nog een beetje bonter. Een team van zorgmedewerkers en brandweerlieden heeft er een uur over gedaan om een metalen ring om zijn zaakje te verwijderen. De man had de ring aanvankelijk aangeschaft als gereedschap voor het groter maken van zijn jongeheer, maar hij bleef vastzitten en knellen. Hij zou uiteindelijk vier maanden met de metalen cockring hebben rondgelopen. Toch kun je met zo'n groei niet zeggen dat het gereedschap niet leverde.

In maart was een andere Thaise man flink de lul. Hij had het vertikt om een avondmaal te bereiden voor zijn echtgenote en om in plaats daarvan het maar op een zuipen te zetten. Dat werd hem niet in dank afgenomen. Bij thuiskomst wachtte de 45-jarige man een onaangename verassing: zijn vrouw besloot zijn tampeloeres te bewerken met een harpoen. Of ze daarna ook nog zijn zwans nog als avondmaal heeft opgediend is niet bekend.

Kort na de jaarwisseling had een Amerikaan al een zorgwekkende mededeling. Hij claimde dat hij bijna vier centimeter van zijn penislengte is verloren door een coronabesmetting. Het inkrimpen van zijn mannelijkheid zou een gevolg zijn van schade aan zijn bloedvaten en het ergste is dat zijn doktoren lijken te denken dat de schade permanent is. Zo kun je dus óók compenseren... (maakt aantekeningen)

Een 47-jarige Brit werd in mei in ere hersteld. Hij verloor zijn zaakje zes jaar geleden door een bloedinfectie. Lullig natuurlijk, maar gelukkig had de medische wetenschap een oplossing. Uit zijn armhuid werd een nieuwe slang geschapen. Het nadeel was alleen dat hij deze jarenlang letterlijk op de arm moest dragen, voordat zijn fonkelnieuwe gereedschap naar de gewenste lichaamszone kon worden verplaatst. Maar uiteindelijk komt hij het toch weer goed.
 

Video: Presidentskandidaat Ecuador doodgeschoten tijdens campagne

Algemeen

'Georganiseerde misdaad zit erachter'

Lees verder

MustWatch: Only Murders in the Building seizoen 3 op Disney+

Glamorama

Er moet weer eens een moord worden opgelost

Lees verder

Italiaan omgekomen door vallende Parmezaanse kazen

Niet Doodchecken

Werd begraven onder tienduizenden kilo's kaas

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Vrouw uit Emmen krijgt 's lands eerste kunstborstbeen

Lees verder

Bridget Maasland: 'na 23 jaar weer blij met mijn natuurlijke borsten'

Lees verder

Vrouw Edwin van der Sar deelt beelden van herstel

Lees verder

Verzorgingstehuis voor gehandicapten gaat in vlammen op: 11 mensen vermist

Lees verder

Opnieuw tientallen migranten omgekomen bij schipbreuk voor Italiaanse kust

Lees verder

Zien: Geert Wilders deelt genadeklap uit aan veroordeelde Thijs Römer

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Financier van film over ontvoeringen verdacht van ontvoeren kind

Lees verder

Video: Dit Amerikaanse stadje biedt nieuwe inwoners 20.000 dollar

Lees verder

Geïrriteerde Lufthansa-piloot tekent enorme penis in de lucht

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips:

Linktips: