NieuwNieuws

Niet Doodchecken

Amber Heard beschuldigd van 'lenen' getuigenis Rihanna

That's Heardsay, your honor

Een gestolen verklaring. Nu de getuigenissen in de slepende rechtszaak tussen Amber Heard en Johnny Depp door velen nauwlettend worden gevolgd, komt steeds vaker de suggestie naar boven dat actrice Heard zich voor haar verklaringen wel heel erg door anderen zou laten inspireren. 

Een van haar verklaringen vertoont opvallende gelijkenissen met de verklaring die zangeres Rihanna in 2009 aflegde over het huiselijk geweld van haar ex-vriend Chris Brown.

Zowel de bewegingen als de beweringen van Heard hebben verdacht veel weg van die van Rihanna. Dat komt duidelijk naar voren in een video op twitter en TikTok waarin de uitspraken van de actrice met de 13 jaar oude uitspraken van de zangeres worden vergeleken.

Gelijkenissen

"Het voelde alsof hij bovenop mij zat, en ik keek hem in zijn ogen en ik zag hem niet meer," verklaarde Heard tijdens een van de zittingen. "Hij was het niet. Het was zwart. Ik ben in mijn leven nog nooit zo bang geweest." De uitspraak van de actrice wordt vergeleken met het interview dat Rihanna in 2009.

"Het was niet dezelfde persoon die zei: ik hou van jou. Het waren niet.. die ogen", aldus de popster tegenover ABC News. "Hij had ... geen ziel in zijn ogen. Gewoon leeg. ... Hij had duidelijk een black-out. Er was geen persoon als ik naar hem keek." De toen 21-jarige Rihanna verklaarde in 2009 tegenover ABC interviewster Diane Sawyer over het huiselijk geweld van haar toenmalige vriend Chris Brown. Brown werd hier later voor veroordeeld.

Niet alleen de strekking van de getuigenis van Heard heeft veel weg van die van de zangeres, ook de bewegingen komen overeen. Ook werd Heard er online eerder al van beschuldigd een aantal van haar uitspraken rechtstreeks uit films te hebben geleend.

Rechtszaak

De slepende rechtszaak tussen de 36-jarige Heard en de 58-jarige Johnny Depp gaat in de basis over een opiniestuk dat Heard in 2018 publiceerde in de Washington Post. In het stuk claimt de actrice slachtoffer te zijn van huiselijk geweld tijdens haar huwelijk met Depp. Depp wil dat Heard met een vergoeding van 50 miljoen dollar over de brug komt. De actrice heeft de tegenaanval ingezet met een aanklacht en een eis van 100 miljoen dollar voor geleden schade. Depp werd in het Washington Post-artikel niet bij naam genoemd. 

Video: Presidentskandidaat Ecuador doodgeschoten tijdens campagne

Algemeen

'Georganiseerde misdaad zit erachter'

Lees verder

MustWatch: Only Murders in the Building seizoen 3 op Disney+

Glamorama

Er moet weer eens een moord worden opgelost

Lees verder

Italiaan omgekomen door vallende Parmezaanse kazen

Niet Doodchecken

Werd begraven onder tienduizenden kilo's kaas

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Vrouw uit Emmen krijgt 's lands eerste kunstborstbeen

Lees verder

Bridget Maasland: 'na 23 jaar weer blij met mijn natuurlijke borsten'

Lees verder

Vrouw Edwin van der Sar deelt beelden van herstel

Lees verder

Verzorgingstehuis voor gehandicapten gaat in vlammen op: 11 mensen vermist

Lees verder

Opnieuw tientallen migranten omgekomen bij schipbreuk voor Italiaanse kust

Lees verder

Zien: Geert Wilders deelt genadeklap uit aan veroordeelde Thijs Römer

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Financier van film over ontvoeringen verdacht van ontvoeren kind

Lees verder

Video: Dit Amerikaanse stadje biedt nieuwe inwoners 20.000 dollar

Lees verder

Geïrriteerde Lufthansa-piloot tekent enorme penis in de lucht

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips:

Linktips: