NieuwNieuws

Niet Doodchecken

Kinderen van school getrapt na vondst Onlyfans-account moeder

"Het is body shaming en pestgedrag" - moeder die hier 150.000 dollar per maand mee binnenharkt

Drie zoons van een vrouw uit Californië hebben van hun katholieke school te horen gekregen dat ze niet meer terug mochten komen. Het waren niet de jongens die voor rottigheid zorgden. De school kreeg lucht van de ondeugende OnlyFans-account van hun moeder waar zij al sinds september 2019 tegen betaling pikante natuurbeelden van zichzelf en haar partner deelt voor haar wulpse 'fans'.

Reden voor het uitstapje naar de ondeugende app was een huwelijk dat in het slop was geraakt met haar man met wie ze al 14 jaar getrouwd was. "Ik miste de intimiteit die en ging door de overgang," vertelt moeder Crystal Jackson aan People Magazine. "Het maakt niet uit wat we deden, ik voelde me niet aantrekkelijk of sexy. Daarom besloten we de zaken iets pikanter aan te pakken om zo ons huwelijk te redden."

Dat mag dus niet

"OnlyFans is onze manier om aan intimiteit te werken en om mijn fantasie tot leven te laten komen. Ik maak deze beelden om mijn eigenwaarde een boost te geven," aldus Jackson die overigens best aardig blijkt te verdienen met haar nieuwe side job. In de eerste maand verdiende ze al 14.000 dollar en dat is iets meer dan twee jaar later opgelopen naar maar liefst 150.000 per maand.

De familie Jackson leek er warmpjes bij te zitten tot juli vorig jaar dan. Een anonieme vader had lucht gekregen van het pikante OnlyFans-account en roddelde flink in het rond. Als een lopend vuurtje werd er vooral onder de ouders bij het schoolbestuur op aangedrongen dat de kinderen geschorst moesten worden. "Hun hele strategie was vanaf dag een 'jullie moeten kapot', aldus Jackson.

Pesterijen en anonieme streken

Dit ging zelfs zo ver dat haar Onlyfans-kiekjes door een anonieme jaloerse preutse afzender op de bureau's van de directeur, koepelleider en bisschop van de kerk belandden. Na maandenlange pesterijen en bonje, besloot de school dat het welletjes was. De Onlyfans-mevrouw kreeg te horen dat haar zoons niet meer mochten terugkomen omdat haar werkzaamheden niet te rijmen waren met wat zij hun leerlingen willen bijbrengen.

Jackson is allesbehalve amused over de gang van zaken. "Dat in het jaar 2021, mensen een vrouw die haar eigen keuzes maakt samen met haar man voor zo veel haat en beledigingen zorgt. Het is stuitend wat voor een dubbele standaard deze ouders erop nahouden," besluit ze. Meer sfeerbeelden van mevrouw Jackson zijn terug te vinden op People Magazine, Instagram en haar OnlyFans zelf natuurlijk. Daar zijn ze echter niet SFW.

Video: Presidentskandidaat Ecuador doodgeschoten tijdens campagne

Algemeen

'Georganiseerde misdaad zit erachter'

Lees verder

MustWatch: Only Murders in the Building seizoen 3 op Disney+

Glamorama

Er moet weer eens een moord worden opgelost

Lees verder

Italiaan omgekomen door vallende Parmezaanse kazen

Niet Doodchecken

Werd begraven onder tienduizenden kilo's kaas

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Vrouw uit Emmen krijgt 's lands eerste kunstborstbeen

Lees verder

Bridget Maasland: 'na 23 jaar weer blij met mijn natuurlijke borsten'

Lees verder

Vrouw Edwin van der Sar deelt beelden van herstel

Lees verder

Verzorgingstehuis voor gehandicapten gaat in vlammen op: 11 mensen vermist

Lees verder

Opnieuw tientallen migranten omgekomen bij schipbreuk voor Italiaanse kust

Lees verder

Zien: Geert Wilders deelt genadeklap uit aan veroordeelde Thijs Römer

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Financier van film over ontvoeringen verdacht van ontvoeren kind

Lees verder

Video: Dit Amerikaanse stadje biedt nieuwe inwoners 20.000 dollar

Lees verder

Geïrriteerde Lufthansa-piloot tekent enorme penis in de lucht

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips:

Linktips: