NieuwNieuws

Glamorama

Agency breekt met ‘kannibaal’ Armie Hammer

Carrière in 'vrije val', alle beschuldigingen op een rijtje

Het grote Hollywood-agentschap WME heeft acteur Armie Hammer laten vallen. Dat meldt The Hollywood Reporter na (onbewezen) beschuldigingen over zijn bizarre seksuele fantasieën en praktijken, waaronder verkrachting en kannibalisme.

Zijn carrière is volgens het blad in een vrije val beland. Zijn betrokkenheid bij de film Shotgun Wedding en de serie The Offer, over het maken van de The Godfather-films, is al verleden tijd. Hammer en zijn advocaat hebben de beschuldigingen altijd ontkend. Na zijn vertrek bij Shotgun Wedding noemde Hammer de aantijgingen ‘bullshit.’ Hij zou vertrokken zijn bij de productie om bij zijn gezin te kunnen blijven.

De uitgelekte screenshots van instagram-gesprekken én de onthullingen van eerdere partners liegen er desondanks niet om. Paige Lorenze is de ex-vriendin van de Call Me By Your Name-ster en heeft laatst in de Daily Mail een boekje open gedaan over hun praktijken. Ze deden aan BDSM, bondage, dominantie en sadisme. Tot zover prima, ieder zijn ding, maar het wordt nog een stuk erger. Hammer ging te ver toen hij met een mes zijn eerste initiaal in haar been kerfde. Ze hield, zei ze, regelmatig blauwe plekken aan hun capriolen over. 

Op een zeker moment zou hij haar gevraagd hebben om een paar ribben te laten verwijderen zodat hij die op de barbecue kon leggen om op te eten. Volg je het nog? In de uitgelekte DM-gesprekken, die niet te verifiëren zijn, bekent Hammer tegen verschillende van zijn ‘kittens’, zoals hij zijn doelwitten schijnt te noemen, kannibaal te zijn. In de berichtjes laat hij zichzelf helemaal gaan.

“Ik zie je hart voor me, in mijn hand, en dat ik bepaal wanneer het slaat. Ik ben 100% een kannibaal. Ik wil je eten. Fuck, dat is eng om toe te geven. Ik heb het nog nooit toegegeven. Ik heb wel eens het hart uit een levend dier gesneden en opgegeten. Het was nog warm”, was er te lezen in één van de vroegst uitgelekte screenshots. “Ik heb je bloed nodig. Ik smeek je om je bloed. Geef je het morgen aan me? Vergeet niet dat je van mij bent.”

Innerlijke demonen

In een uitgelekte memo is een stem te horen die wel enorm veel op die van Hammer lijkt. Hij geeft een uitleg over zijn lugubere berichtjes. “In the heat of the moment klinkt het perfect om te zeggen, maar voor anderen is het cringe.” Juist. In de rest van de gelekte DM-screenshots - en het zijn er veel - is een patroon te herkennen van intimiderend en manipulerend gedrag. 'Hammer' vraagt vrouwen om te beloven dat ze zijn eigendom zijn en heeft schijnbaar meerdere 'kittens' verzocht om hem hun bloed te geven. In één van de screenshots is te lezen hoe Hammer vraagt om een stukje van iemands teen. “Zo kan ik altijd een stukje van je bij me dragen.”

Ook Paige vindt zijn neigingen, die hij zelf onder de noemer ‘kink’ schaart, maar eng. Ze is bang dat hij over de streef gaat en andere vrouwen echt verwond. “Ik wil dat Armie met zijn innerlijke demonen aan de slag gaat en de pijn en trauma’s ziet die hij mij en andere vrouwen heeft bezorgd”, zegt ze. “Hij vertelde me dat er een hele gemeenschap is die dit soort dingen doet en dat hij niet iets crimineels deed. Hij dacht echt dat zijn fantasieën normaal zijn in de bdsm-gemeenschap. Ik dacht ook dat het dat was. Ik dacht dat ik veilig was.

Video: Presidentskandidaat Ecuador doodgeschoten tijdens campagne

Algemeen

'Georganiseerde misdaad zit erachter'

Lees verder

MustWatch: Only Murders in the Building seizoen 3 op Disney+

Glamorama

Er moet weer eens een moord worden opgelost

Lees verder

Italiaan omgekomen door vallende Parmezaanse kazen

Niet Doodchecken

Werd begraven onder tienduizenden kilo's kaas

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Vrouw uit Emmen krijgt 's lands eerste kunstborstbeen

Lees verder

Bridget Maasland: 'na 23 jaar weer blij met mijn natuurlijke borsten'

Lees verder

Vrouw Edwin van der Sar deelt beelden van herstel

Lees verder

Verzorgingstehuis voor gehandicapten gaat in vlammen op: 11 mensen vermist

Lees verder

Opnieuw tientallen migranten omgekomen bij schipbreuk voor Italiaanse kust

Lees verder

Zien: Geert Wilders deelt genadeklap uit aan veroordeelde Thijs Römer

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Financier van film over ontvoeringen verdacht van ontvoeren kind

Lees verder

Video: Dit Amerikaanse stadje biedt nieuwe inwoners 20.000 dollar

Lees verder

Geïrriteerde Lufthansa-piloot tekent enorme penis in de lucht

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips:

Linktips: