NieuwNieuws

Niet Doodchecken

Affaires politiechef onthuld nadat hij beide minnaressen ten huwelijk vraagt

Speltip 69: Spreid je kansen

Een politiechef in het Amerikaanse Stinnett is enorm door de mand gedonderd nadat hij trachtte drie relaties gelijk te hebben en dat ook nog geheim te houden. Helaas voor hem ontdekten zijn beide minnaressen het bedrog nadat hij ze allebei ten huwelijk had gevraagd. 

De hoofdrolspeler Jason Collier is al jaren gelukkig getrouwd met een vrouw met de naam Opal. Het stel heeft twee kinderen en zij nam ook nog twee kinderen mee uit een eerder huwelijk. Als politiechef is Jason vaak van huis, maar Opal wist niet dat hij het naast zijn politiewerk ook druk had met andere vrouwen. 

De minnaressen

In een stadje iets verderop, Amarillo, had Jason een relatie met Cecily Steinmetz. Tegen haar vertelde Jason dat zijn huwelijk met Opal nietig was verklaard en hij toonde zelfs een nagemaakt document om het te bewijzen. Hij vroeg haar in november ten huwelijk en had daarvoor zelfs haar vader om haar hand gevraagd. De blondine zei ja ! 

Daarnaast is er Kristi Shaffer uit Kansas. Niet alleen dacht zij ook dat ze exclusief met Jason aan het daten was, maar ook zij werd recentelijk door de politiechef ten huwelijk gevraagd. Hij zou zelfs al een aanbetaling van 5.000 dollar hebben gedaan voor het huwelijk.

De ontdekking

Het bedrog werd ontdekt nadat Kristi een reactie plaatste onder een Facebook-bericht van de Stinnett Police Department, oftewel Jasons werk. Een vriend van Cecily ontdekte dat Kristi een profielfoto van haar en Jason had en zo ging het balletje rollen. Cecily en Kristi ontdekten al snel dat hij met beide dames een relatie had en ze ook allebei ten huwelijk had gevraagd. Ook duurde het niet lang voordat ze ontdekten dat hij inderdaad nog steeds is getrouwd met Opal. 

De twee dames wisselden vervolgens openbaar in de Facebook-reacties hun ervaringen uit. Daaruit bleek dat Jason vaak met de ene dame zat te appen terwijl hij bij de andere vrouw op bezoek was en dat constant loog over wat hij aan het doen was. Zo dacht Cecily bijvoorbeeld dat Jason zijn gehandicapt broer hielp met verhuizen, terwijl eigenlijk bij Kristi was. 

Bonus verrassing

TB Daily News publiceerde een artikel over de opmerkelijke dubbele affaire en plaatste daarbij ook alle screenshots van de gesprekken tussen de twee bedrogen vrouwen. In een update heeft de nieuwssite inmiddels aangegeven dat na publicatie nog een vrouw, Katie, zich heeft gemeld als derde minnares van Jason. 

Het is niet bekend of zijn huwelijk met Opal nog in stand is en welke gevolgen al deze misleiding gaat hebben voor zijn werk. Wel moet hij op zoek naar nieuwe minnaressen, want deze vrouwen willen niets meer met hem te maken hebben.

Video: Presidentskandidaat Ecuador doodgeschoten tijdens campagne

Algemeen

'Georganiseerde misdaad zit erachter'

Lees verder

MustWatch: Only Murders in the Building seizoen 3 op Disney+

Glamorama

Er moet weer eens een moord worden opgelost

Lees verder

Italiaan omgekomen door vallende Parmezaanse kazen

Niet Doodchecken

Werd begraven onder tienduizenden kilo's kaas

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Vrouw uit Emmen krijgt 's lands eerste kunstborstbeen

Lees verder

Bridget Maasland: 'na 23 jaar weer blij met mijn natuurlijke borsten'

Lees verder

Vrouw Edwin van der Sar deelt beelden van herstel

Lees verder

Verzorgingstehuis voor gehandicapten gaat in vlammen op: 11 mensen vermist

Lees verder

Opnieuw tientallen migranten omgekomen bij schipbreuk voor Italiaanse kust

Lees verder

Zien: Geert Wilders deelt genadeklap uit aan veroordeelde Thijs Römer

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Financier van film over ontvoeringen verdacht van ontvoeren kind

Lees verder

Video: Dit Amerikaanse stadje biedt nieuwe inwoners 20.000 dollar

Lees verder

Geïrriteerde Lufthansa-piloot tekent enorme penis in de lucht

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips:

Linktips: