NieuwNieuws

Algemeen

Orbán: "Orgie-parlementariër in de val gelokt door Merkel"

Duitse inlichtingendienst zou reputatie van Hongarije willen slopen na EU-veto

Orbán's Hongarije zet grote vraagtekens bij de het illegale seksfeest waar hun vertrouweling Jozsef Szajer in opdook. Een speciale onderzoekscommissie gaat de mogelijke betrokkenheid van de Duitse geheime dienst bij de zaak onder de loep nemen. De Hongaarse regering vermoedt dat Merkel een vooropgezet plan heeft gesmeed om hun reputatie internationaal te grabbel te gooien.

Hongarije staat samen met Polen lijnrecht tegenover de rest van de lidstaten voor de EU-begroting van komende jaren. Om deze definitief te maken, moeten alle lidstaten instemmen. Iets wat Orbán voor alsnog niet van plan is. Als vergelding zouden de West-Europese mogendheden hun geheime diensten ingeschakeld hebben.

De zaak wordt ook in Hongarije op de voet gevolgd. Het msm-element - Mannen Die seksen met Mannen red. - en vermeende XTC-gebruik van Szajer wordt in regeringsgezinde Hongaarse nieuwsplatformen veelal genegeerd. Zij benadrukken alleen dat hij op een 'housefeest' de coronaregels aan zijn laars lapte en in de val werd gelokt. Niet alleen hij, maar ook een vooraanstaande Russische diplomaat zou in de Duitse Eurofielenfuik gelopen zijn.

Onafhankelijkheidsoorlog tegen Brussel

Duitsland is niet de enige verdachte. De Hongaarse regering vermoedt dat ook miljardair George Soros met de actie te maken heeft door de Europese Unie voor zijn karretje te spannen. Dit allemaal in het kader van zijn globalistische agenda die Hongarije en Polen schouder aan schouder bestrijden in een eenzijdig uitgeroepen 'Onafhankelijkheidsoorlog tegen Brussel'.

Specifieke details over hoe de vermeende spionnen te werk gegaan zijn en hoe hun plan om Fidesz zwart te maken door Szajer in de val te lokken concreet in elkaar steekt, wordt niet duidelijk. Maar de speciale onderzoekscommissie met experts op het gebied van inlichtingendiensten gaat aan de slag om de onderste steen boven te halen.

Jozsef Szajer zelf heeft na zijn pikante vrijdagmiddagborrel, vlucht via de dakgoot en prent voor het overtreden van de coronaregels  ontslag genomen als Europarlementariër. Hij was al sinds begin jaren '90 actief voor de partij, schreef mee aan zeer conservatieve anti-LHBTQ-wetgeving en zetelde sinds 2004 in Brussel.

Video: Presidentskandidaat Ecuador doodgeschoten tijdens campagne

Algemeen

'Georganiseerde misdaad zit erachter'

Lees verder

MustWatch: Only Murders in the Building seizoen 3 op Disney+

Glamorama

Er moet weer eens een moord worden opgelost

Lees verder

Italiaan omgekomen door vallende Parmezaanse kazen

Niet Doodchecken

Werd begraven onder tienduizenden kilo's kaas

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Vrouw uit Emmen krijgt 's lands eerste kunstborstbeen

Lees verder

Bridget Maasland: 'na 23 jaar weer blij met mijn natuurlijke borsten'

Lees verder

Vrouw Edwin van der Sar deelt beelden van herstel

Lees verder

Verzorgingstehuis voor gehandicapten gaat in vlammen op: 11 mensen vermist

Lees verder

Opnieuw tientallen migranten omgekomen bij schipbreuk voor Italiaanse kust

Lees verder

Zien: Geert Wilders deelt genadeklap uit aan veroordeelde Thijs Römer

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Financier van film over ontvoeringen verdacht van ontvoeren kind

Lees verder

Video: Dit Amerikaanse stadje biedt nieuwe inwoners 20.000 dollar

Lees verder

Geïrriteerde Lufthansa-piloot tekent enorme penis in de lucht

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips:

Linktips: