NieuwNieuws

Glamorama

Openhartige Gordon wil brave huisvader worden

"Een kind zou mijn redding kunnen zijn", biecht de 52-jarige zanger op. 

Gordon onthulde in zijn wekelijkse openhartige gesprek over zijn privéleven allerlei spraakmakende zaken die hij eerder  ook al onthulde. Dit keer was hij emotioneel en openhartig als gast bij Open Kaart op YouTube-kanaal van Robbert Rodenburg. Gordon deed tijdens het gesprek een aantal aangrijpende bekentenissen die voor tot dusver alleen onder ingewijden bekend waren.

Zo weten niet veel mensen dat hij een jaar lang tien maanden een zwaar afkicktraject moest doorlopen, hoge verwachtingen koesterde voor zijn grote comeback, een hopeloze romanticus is in een zoektocht naar ware liefde, het leven in de spotlights niet altijd even gemakkelijk vindt en 2020 maar een afschuwelijk rotjaar vindt. Je kent het riedeltje wel.

Can you feel it?

Ondanks deze intense lijdensweg met diepe dalen, ziet de ex-topper toch licht aan het einde van de donkere tunnel. Omdat de jaren beginnen te tellen, denkt hij na over zijn nalatenschap voor als hij er niet meer is. "Een kind zou mijn redding kunnen zijn", biecht hij op bij Robbert (22). Nee, Gordon hint nu niet op een relatie met een knakker van begin twintig.

Samen met de 'liefde van zijn leven', die dit keer boven de 30 jaar moet zijn, zou hij wel oren hebben naar een leven als brave huisvader. Toch acht Gordon de kans klein dat hij over een aantal jaar kinderzitjes moet aanschaffen. Want hiervoor moet hij eerst meer rust, reinheid en regelmaat in zijn eigen bovenkamer krijgen.

Ook vertelt hij over hoe hij op intiem vlak nog altijd goed in de markt ligt, zowel onder hetero's als homo's. Toch maakt dit hem niet langer gelukkig, want hij zoekt iemand voor hem kiest vanwege zijn sprankelende persoonlijkheid en niet vanwege zijn geld, status of toiletportret.

Never nooit meer

2020 is inmiddels bijna voorbij en het is allemaal niet geworden zoals Gordon had gehoopt. Door de coronacrisis trekt hij momenteel niet de volle zalen waar hij op hoopte, verkeren zijn horecaondernemingen in zwaar weer en gingen een aantal presentatieklussen niet door.

Waar hij zich verder zoal mee bezighield? Ruzie. Zo had hij in de voorbije maanden euvel met onder meer Angela de Jong, Story, het coronavirus, nog een keer Angela de Jong, Memphis Depay, Gerard Joling, Johnny de Mol en Martien Meiland. Het hele Open Kaart-gesprek is hieronder te bewonderen.

Video: Presidentskandidaat Ecuador doodgeschoten tijdens campagne

Algemeen

'Georganiseerde misdaad zit erachter'

Lees verder

MustWatch: Only Murders in the Building seizoen 3 op Disney+

Glamorama

Er moet weer eens een moord worden opgelost

Lees verder

Italiaan omgekomen door vallende Parmezaanse kazen

Niet Doodchecken

Werd begraven onder tienduizenden kilo's kaas

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Vrouw uit Emmen krijgt 's lands eerste kunstborstbeen

Lees verder

Bridget Maasland: 'na 23 jaar weer blij met mijn natuurlijke borsten'

Lees verder

Vrouw Edwin van der Sar deelt beelden van herstel

Lees verder

Verzorgingstehuis voor gehandicapten gaat in vlammen op: 11 mensen vermist

Lees verder

Opnieuw tientallen migranten omgekomen bij schipbreuk voor Italiaanse kust

Lees verder

Zien: Geert Wilders deelt genadeklap uit aan veroordeelde Thijs Römer

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Financier van film over ontvoeringen verdacht van ontvoeren kind

Lees verder

Video: Dit Amerikaanse stadje biedt nieuwe inwoners 20.000 dollar

Lees verder

Geïrriteerde Lufthansa-piloot tekent enorme penis in de lucht

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips:

Linktips: