NieuwNieuws

Tech & Crypto

iPhone 12 onthuld op 13 oktober

Vier nieuwe streelpanelen op komst

Het meest waardevolle bedrijf ter wereld heeft bekend gemaakt wanneer het de nieuwste iPhone-lineup gaat presenteren. Over een week zullen ze vanaf 19:00 de nieuwste apparaatjes laten zien om je geld voor over de balk te smijten. 

In eerdere jaren liet Apple twee of drie nieuwe telefoons de revue passeren, dit keer zijn het er waarschijnlijk vier. De ‘reguliere’ iPhone 12,  een kleiner broertje in de iPhone 12 mini (die waarschijnlijk helemaal niet zo mini is), een duurdere en krachtigere variant in de iPhone 12 Pro, en dáár weer een megaversie van voor de écht goed bedeelden onder ons: de iPhone 12 Pro Max. Althans, als we de geruchten moeten geloven.

De aankondiging heeft zoals gebruikelijk weinig om handen anders dan een dag, een tijd, en de begroeting ‘Hi, Speed,’ dat lijkt te verwijzen naar nieuwe 5G-antennes in de iPhone 12. Geruchten rond iPhones komen nooit helemaal uit, maar dit keer gaat er een hardnekkig verhaal rond dat de nieuwe iPhones een ander design krijgen dan de twee voorgangers. Via uitgelekte 3D-modellen en dummy’s die gebruikt worden bij het ontwerpen van hoesjes en skins voor het apparaat is te zien dat Apple weer teruggaat naar de rechte hoeken van de iPhones 4 en 5. Het nieuwe ontwerp heeft nog het meest weg van dat van de iPad Pro. In dat hoekige jasje zal Apple waarschijnlijk voor elk model een OLED-scherm en een snellere processor gebruiken. 

Gebruikelijke irritaties met de huidige iPhones, zoals het gebrek aan een vingerafdrukscanner en die vervelende inkeping aan de bovenkant zijn volgens sommige geruchten ook verleden tijd. Zo zou Apple werken aan een vingerscanner die onder het scherm verstopt zit en een cameramodule bovenin die wat kleiner is, of zelfs helemaal verdwenen. Het bedrijf uit Cupertino is met dit soort nieuwe technieken meestal helemaal niet zo snel, dus neem deze verhalen met een korrel zout.

In september hield Apple al een presentatie waarin ze nieuwe horloges, iPads en software aankondigden. Qua hardware hebben ze waarschijnlijk niet zo veel meer in het vat, naast misschien een nieuwe koptelefoon van eigen makelij en AirTags, waarmee je met locatiebepaling je sleutels terug zou kunnen vinden. Over een week weten we het zeker. 

Video: Presidentskandidaat Ecuador doodgeschoten tijdens campagne

Algemeen

'Georganiseerde misdaad zit erachter'

Lees verder

MustWatch: Only Murders in the Building seizoen 3 op Disney+

Glamorama

Er moet weer eens een moord worden opgelost

Lees verder

Italiaan omgekomen door vallende Parmezaanse kazen

Niet Doodchecken

Werd begraven onder tienduizenden kilo's kaas

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Vrouw uit Emmen krijgt 's lands eerste kunstborstbeen

Lees verder

Bridget Maasland: 'na 23 jaar weer blij met mijn natuurlijke borsten'

Lees verder

Vrouw Edwin van der Sar deelt beelden van herstel

Lees verder

Verzorgingstehuis voor gehandicapten gaat in vlammen op: 11 mensen vermist

Lees verder

Opnieuw tientallen migranten omgekomen bij schipbreuk voor Italiaanse kust

Lees verder

Zien: Geert Wilders deelt genadeklap uit aan veroordeelde Thijs Römer

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Financier van film over ontvoeringen verdacht van ontvoeren kind

Lees verder

Video: Dit Amerikaanse stadje biedt nieuwe inwoners 20.000 dollar

Lees verder

Geïrriteerde Lufthansa-piloot tekent enorme penis in de lucht

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips:

Linktips: