NieuwNieuws

Glamorama

OMG! Bachelorette Gaby Blaaser date weer, maar met wie?

Spanning en sensatie!

Actrice en Bachelorette Gaby Blaaser heeft een boekje open gedaan over haar liefdesleven. Geruchten over een mogelijke relatie met autocoureur Bas Schothorst die lange tijd de ronde deden heeft ze ontkracht. In een interview met Shownieuws vertelt ze dat ze géén setje is met Bas, maar dat ze wel date met iemand anders. Maar met wie?

Vet veel DRAMA!

Gaby schitterde dit jaar in Videoland serie 'de Bachelorette.' In deze serie probeerden achttien vrijgezelle kerels het hart van Gaby Blaaser voor zich te winnen in Zuid-Afrika. Aanvankelijk leek Joey als winnaar uit de bus te komen, totdat de eerder weggestuurde Jordy werd teruggeroepen. Eenmaal terug in Nederland was er weinig liefde meer te bespeuren tussen Joey en Gaby. 

Joey vertelt in een interview met RTL Boulevard vervolgens beteuterd dat hij twijfelt aan de oprechtheid van Gaby. "Is het dan allemaal maar gewoon een spel geweest? Het lijkt wel een poppenkast. En zijn wij dan niet allemaal gewoon de poppen geweest?" zegt hij teleurgesteld. Hij vind het niet leuk.

Tussen Gaby en Jordy lijkt alles bij thuiskomst wél koek en ei en er zou volgens een lachende Jordy al een date gepland staan. Laatstgenoemde ziet trouwen met Gaby op dat moment ook wel zitten, al vindt hij dat misschien wel een beetje dubbel voor Joey. Echter, die gedachte houdt niet lang stand. Jordy krijgt namelijk een foto onder ogen waarop Gaby te zien is met autocoureur Bas op een terras. De twee lijken het wel héél gezellig te hebben! Daarop gooit Jordy de tekst voor zijn huwelijksaanzoek direct in de papierversnipperaar. Hij is er nu, net als Joey, helemaal klaar mee.  

Gaby en Bas op een terras

Het gerucht dat Gaby en Bas een setje zouden zijn bleek hardnekkig, ondanks dat het management van Gaby de romance ontkende. Een relatie tussen de twee zou bovendien niet goed zijn voor de geloofwaardigheid van het programma. Er zou dan namelijk sprake kunnen zijn van doorgestoken kaart, list en bedrog. Want als er wél sprake zou zijn van een verhouding, had Gaby wellicht al een relatie tijdens een programma waarin ze een relatie zocht. En dat is natuurlijk een beetje gek.

Het nieuws werd dus nooit bevestigd, maar de ontkrachting van het management bleek niet genoeg om het gerucht de wereld uit te helpen. Tot nu dus. Tegen RTL Boulevard zegt Gaby over Bas: "Wij kennen elkaar al heel lang, het was meer: laten we en wijntje gaan drinken want ik mag officieel weer de deur uit. Het was geen officiële date. Ik mag wél officieel weer daten, maar dat is niet met hem." De Bachelorette laat nog even in het midden wie de (hopelijk) gelukkige is. 

But wait there's more!

Nou, dan zijn we nu vast volledig op de hoogte van Gaby haar liefdesleven, toch? TOCH? Verkeerd gedacht! Er is nóg een roddel! In Ranking the Stars vertelt Paul de Leeuw namelijk dat hij heeft gehoord dat Gaby en Rick Brandsteder het met elkaar gedaan hebben. Zou Gaby nu met Rick aan het daten zijn? Spannend! Hopelijk weten we snel meer. 

Video: Presidentskandidaat Ecuador doodgeschoten tijdens campagne

Algemeen

'Georganiseerde misdaad zit erachter'

Lees verder

MustWatch: Only Murders in the Building seizoen 3 op Disney+

Glamorama

Er moet weer eens een moord worden opgelost

Lees verder

Italiaan omgekomen door vallende Parmezaanse kazen

Niet Doodchecken

Werd begraven onder tienduizenden kilo's kaas

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Vrouw uit Emmen krijgt 's lands eerste kunstborstbeen

Lees verder

Bridget Maasland: 'na 23 jaar weer blij met mijn natuurlijke borsten'

Lees verder

Vrouw Edwin van der Sar deelt beelden van herstel

Lees verder

Verzorgingstehuis voor gehandicapten gaat in vlammen op: 11 mensen vermist

Lees verder

Opnieuw tientallen migranten omgekomen bij schipbreuk voor Italiaanse kust

Lees verder

Zien: Geert Wilders deelt genadeklap uit aan veroordeelde Thijs Römer

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Financier van film over ontvoeringen verdacht van ontvoeren kind

Lees verder

Video: Dit Amerikaanse stadje biedt nieuwe inwoners 20.000 dollar

Lees verder

Geïrriteerde Lufthansa-piloot tekent enorme penis in de lucht

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips:

Linktips: