NieuwNieuws

Glamorama

Albert Verlinde WOEST op Angela de Jong die jankt bij RTL Boulevard

Een nieuwe clash tussen twee televisietitanen

AD-columnist Angela de Jong blijft vijanden maken in tv-land. Nadat ze onder meer in de clinch lag met prominenten zoals Beau-van Erven Doorens, Wilfred Genee en Arie Boomsma, is nu de immer genuanceerde en conflictmijdende Albert Verlinde he-le-maal klaar met haar. Om zichzelf tegen dat 'verschrikkelijke mens van het AD' te wapenen, heeft hij een nieuwe vorm van zelfzorg ontdekt.

"ik noem haar naam ook helemaal niet meer – die dan schrijft: ‘dit programma is niet goed’ na drie dagen en ‘dat programma is niet goed’ na drie dagen", onthult de ex-man van ex-burgemeester Onno Hoes. "Duivels hoe ze alles kapotschrijft", briest hij. Verlinde meent dat Angela de Jong eigenlijk helemaal geen verstand heeft van televisie maken en dat ze alles na een uitzending in de frituurpan dondert om er het Algemeen Dagblad mee vol te kalken.

Albert Verlinde, die zich als presentator van RTL Boulevard nooit bemoeide met andermans zaken, vindt dat degene die niet genoemd mag worden een les moet leren. Ze zou volgens hem moeten beseffen dat Bekend Nederland helemaal klaar met d'r is en dat sommige programma's tijd nodig hebben om te rijpen, schrijft het immer goed geïnformeerde Mediacourant.

via GIPHY

Geen Boulevard zonder Beau en Albert :'(

Degene die niet genoemd mag worden noemde vandaag Draako Verlinde in haar AD-column overigens wel bij naam. Het kijken van RTL Boulevard is voor haar namelijk een zware beproeving omdat ze er geen ene bal meer aan vindt nu de musicalmeneer uit het begin van dit artikel en Beau van Erven-Doorens - zij mag 'Albert' en 'Beau' - zeggen, niet meer schaterend aan de desk zitten terwijl ze de privé-levens van bekend en onbekend Nederland doornemen.

De gewraakte AlGemeen Dagblad-columnist vindt de vernieuwingsdrang in haar dagelijkse column die ze al enkele jaren op exact dezelfde wijze doet maar zonde. "Een nikserige, uitgeklede rubriek die totaal niet meer op het origineel lijkt," zo typeert de typende afstandbediening het 'nieuwe' RTL Boulevard die eigenlijk de naam RTL Boulevard niet waard zou zijn. Tranen in d'r ogen krijgt ze ervan. Verder vindt ze het zowel stom als leuk dat Eigen Huis en Tuin van de buis verdwijnt.

Het is niet bekend of Albert Verlinde de column waarin hij een veer in de reet van Voldemort de Jong krijgt, al onder ogen heeft gekregen. Albert Verlinde en Angela de Jong hebben voor zover bekend nog niet eerder ruzie gehad dit jaar. Ze waren het in juni wel via Johan Derksen oneens met elkaar.

Dit werd duidelijk tijdens de VI Inside rel toen Albert Verlinde meermaals benadrukte dat hij snorrie maar stom vond terwijl Angela de Jong hem juist een toffe peer vond. Dit is hieronder gevisualiseerd in een vereenvoudigde meningenmetro. Ja sorry, voor wie een tv-fragment had verwacht. Het is niet altijd feest. 

Video: Presidentskandidaat Ecuador doodgeschoten tijdens campagne

Algemeen

'Georganiseerde misdaad zit erachter'

Lees verder

MustWatch: Only Murders in the Building seizoen 3 op Disney+

Glamorama

Er moet weer eens een moord worden opgelost

Lees verder

Italiaan omgekomen door vallende Parmezaanse kazen

Niet Doodchecken

Werd begraven onder tienduizenden kilo's kaas

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Vrouw uit Emmen krijgt 's lands eerste kunstborstbeen

Lees verder

Bridget Maasland: 'na 23 jaar weer blij met mijn natuurlijke borsten'

Lees verder

Vrouw Edwin van der Sar deelt beelden van herstel

Lees verder

Verzorgingstehuis voor gehandicapten gaat in vlammen op: 11 mensen vermist

Lees verder

Opnieuw tientallen migranten omgekomen bij schipbreuk voor Italiaanse kust

Lees verder

Zien: Geert Wilders deelt genadeklap uit aan veroordeelde Thijs Römer

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Financier van film over ontvoeringen verdacht van ontvoeren kind

Lees verder

Video: Dit Amerikaanse stadje biedt nieuwe inwoners 20.000 dollar

Lees verder

Geïrriteerde Lufthansa-piloot tekent enorme penis in de lucht

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips:

Linktips: