NieuwNieuws

Algemeen

Roelvink senior vond dat junior zichzelf niet voor joker zette

Dries Roelvink blikte terug op de inmiddels beruchte Op1-uitzending... 

Afzwaaiend politiek commentator, geleslipdrager en volkszanger Dries Roelvink blikte bij de Nieuwe Revu terug op zijn radioprogramma en het spraakmakende tv-optreden van Dries Roelvink Jr I. Zijn oogappel zat eind vorige maand met drie andere influencers bij Sander Schimmelpenninck en Welmoed Sijtsma aan tafel om het te hebben over pandemieperikelen en hoe zij hierbij de jeugd op sleeptouw konden nemen.

Wanneer #OP1NPO trending is op Twitter, dan weet je dat er talkshowtumult aan de gang is. Zo ook op die bewuste donderdagavond waarin vooral invloedster en boekhouder Tisjeboy Jay de show stal door te pleiten voor eigen onderzoek, het RIVM niet te geloven en dat er allerlei percepties van de waarheid bestonden. Hier kwam hij achter omdat hij heel goed was met cijfers zou zijn. 

Misschien dat Dries Roelvink Senior de inbreng van zijn zoon Dave juist wel dikke prima vond in vergelijking met de poppenkast die zijn tafelgenoot opvoerde. Toch kwam er volgens zijn pa alleen wat belabberd uit. "Ik bedoel: er was weliswaar geen speld tussen te krijgen wat hij zei, toen hij daar te gast was om als influencer over corona te praten. Alleen, hij had het anders en zorgvuldiger moeten verwoorden", vertelde papa Roelvink.

Lieve jongen met 'een randje'

Vooral de opmerking dat de coronaregels moeilijk te begrijpen waren omdat je wel met dertig man over een prostituee heen mocht, maar dat je moeder een knuffel geven verboden was, had volgens de radiocolumnist met meer nuance gebracht moeten worden. "Ik zou zeggen. 

De prostitutie is weer open, maar in een café moet je afstand houden."   Volgens Dries Roelvink is het een lieve gozer met een rafelrandje. Toch is hij wel trots op de Lamborgini-sloper met meer dan een half miljoen volgers op Instagram. Zijn andere junior Donny, die vorige maand zijn gebit in Turkije naar de vernieling holp, is volgens hem veel stabieler.

De 26-jarige Roelvink zelf heeft inmiddels een nieuwe relatie met zijn oude jeugdliefde Jazzlynn. Zijn ex Julia Mekkes wenste hem gisteren nog alle geluk toe, met haar

Qua gezelligheid zit het in zijn leven ook wel snor! Hij liet deze week nog niemand minder dan Yolanthe Cabau (35) mierzoete shotjes slurpen uit zijn navel. Met Cabau is echter sprake van een professionele verhouding. Hij schittert samen met haar in een nieuwe Nederlandse speelfilm genaamd Just Say Yes: dit moet een romantische komedie worden over een bruiloft die aankomend jaar in de bioscoop te bewonderen is. 

Video: Presidentskandidaat Ecuador doodgeschoten tijdens campagne

Algemeen

'Georganiseerde misdaad zit erachter'

Lees verder

MustWatch: Only Murders in the Building seizoen 3 op Disney+

Glamorama

Er moet weer eens een moord worden opgelost

Lees verder

Italiaan omgekomen door vallende Parmezaanse kazen

Niet Doodchecken

Werd begraven onder tienduizenden kilo's kaas

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Vrouw uit Emmen krijgt 's lands eerste kunstborstbeen

Lees verder

Bridget Maasland: 'na 23 jaar weer blij met mijn natuurlijke borsten'

Lees verder

Vrouw Edwin van der Sar deelt beelden van herstel

Lees verder

Verzorgingstehuis voor gehandicapten gaat in vlammen op: 11 mensen vermist

Lees verder

Opnieuw tientallen migranten omgekomen bij schipbreuk voor Italiaanse kust

Lees verder

Zien: Geert Wilders deelt genadeklap uit aan veroordeelde Thijs Römer

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Financier van film over ontvoeringen verdacht van ontvoeren kind

Lees verder

Video: Dit Amerikaanse stadje biedt nieuwe inwoners 20.000 dollar

Lees verder

Geïrriteerde Lufthansa-piloot tekent enorme penis in de lucht

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips:

Linktips: