NieuwNieuws

Glamorama

Sylvie Meis doet coronatest na infecties in lievelingsrestaurant

NEE! Heb genade, 2020. Het zál toch niet!? 

Het nieuws over twee corona-besmettingen onder het personeel van restaurant Le Sénéquier in Saint Tropez, is in huize Meis ingeslagen als een bom. Dit Franse sterrenrestaurant had onlangs nog hoog zeer bezoek uit Duitsland luisterend naar de naam Sylvie Meis die het beschouwt als een van d'r favorites

"Het zal toch niet", hoor ik U denken? Nou dat dacht de 42-jarige influencer, presentatrice, onderneemster en persoonlijkheid dus ook. Shownieuws wist te onthullen dat ze niets aan de twijfel heeft overgelaten en direct een coronatest liet afnemen. Ze is donderdag direct onder de swab gegaan en maakt het inmiddels naar omstandigheden weer goed.

Waar armetierig voetvolk normaliter meer dan 24 uur moet wachten op de uitslag, kon Sylvie op dezelfde dag nog onthullen dat een vervelende virusinfectie haar gelukkig bespaard is gebleven. De test bleek negatief. Dit tot grote opluchting van haar miljoenen fans.

Bij Shownieuws, waar naar eigen zeggen paniek heerst op de burelen, kon Meis' management de gemoederen na een telefoontje tot bedaren brengen. Het agentschap bevestigde de intense uren van onzekerheid bij de plaatselijke GGD én de negatieve testuitslag van hun sterspeelster.

Het artikel gaat onder de Instagram-update verder. 

Sylvie Meis op een intense reis

Aan haar hashtaggebruik op Instagram valt te zien dat Sylvie Meis tussen 30 juli en vorige week naar de sterrenbadplaats Saint Tropez in Zuid-Frankrijk heeft verbleven. Hier besteedde ze haar tijd met onder meer aan het strand liggen, op een boot liggen en in zeewater lopen. Daarnaast is dus bewezen dat zij tafelde bij restaurant Le Sénéquier. Details over wat ze precies verorberde, zijn niet bekend.

Met slechts 62 euro is een Ossenbaard ossenhaas met peper het duurste gerecht op de kaart. Hieruit blijkt maar weer dat Meis ondanks al haar rijkdom, talent en status toch eigenlijk een hele normale juffrouw uit Holland is gebleven die op de kleintjes let. Eind juni dineerde ze ook al bij haar Sénéquier waar ze zichzelf toen met een stralende Prodentglimlach liet portretteren.

Het afgelopen half jaar is erg lastig voor d'r geweest. Door het coronavirus zag de influencer haar boekingen sterk slinken. Ook moest zee zichzelf veel vaker dan gebruikelijk thuis zien te vermaken. Deze zware periode heeft zich echter niet zoals bij instabiele armoedzaaiers omgezet in huil-, vreet- en woedeaanvallen.

Ook na alle corona-misére straalt ze namelijk nog evenveel als altijd. Onlangs liet ze optekenen dat ze haar legendarische killerbody ondanks de lockdown toch in optimale conditie wist te krijgen en deze orde van perfectie ook voor Grazia-lezeressen heus haalbaar is. Haar geheim? Van de bank af komen om baantjes te trekken in een privé-zwembad of sportoefeningen doen in je luxueuze thuisgym annex self-wellness. 

Het artikel gaat onder de Instagram-update verder. 

Sprookjeshuwelijken en sterrenswabjes

Het afschuwelijke coronanieuws vormt alweer de zoveelste zwarte bladzijde in Sylvie's 2020. Dit jaar had helemaal in het teken moeten staan van 'Sunset lover 🌅's sprookjeshuwelijk'. Maar de mooiste midweek voor de voltallige mensheid, is wegens pandemische perikelen uitgesteld.

Bij de pakken neerzitten heeft ze echter nooit gedaan. Zodra het coronavirus zich heeft aangepast aan de agenda van de self made ex-voetbalvrouw, gaat het huwelijk in een zalencentrum bij Raalte in het Italiaanse Florence gewoon weer door. Als een ware feminist weigerde de ex van Van der Vaart onlangs nog de naam van haar aanstaande Niclas Castello te dragen. Ze heeft naar eigen zeggen vier dagen nodig om het 'ja-woord' eruit te persen.

Het is niet bekend wat er met de megawattenstaaf van de coronatest is gebeurd die vanochtend in contact kwam met weltMeister's slijmvliezen en of er onder het testpersoneel conflicten zijn ontstaan over wie het sterrenswabje mee naar huis krijgt.

SOS6 Shownieuws heeft het gewilde test-item vermoedelijk niet weten te bemachtigen. Als dit zo was, dan was dit nieuws allang met veel bombarie wereldkundig gemaakt. Op dit moment is de redactie volgens onbevestigde geruchten flauwekul uit wandelgangen bezig met een klopjacht op de medewerker die de coronatest afnam voor een exclusieve tv-special met aangrijpende onthullingen en 38 reclameonderbrekingen.

Sylvie zelf droeg vandaag een bloemenjurk. Zij liet zich voor de verandering met een grote zonnebril op de gevoelige plaat vastleggen in het Duitse Hamburg. "Live life in full bloom", luidt het begeleidend schrijven van de Instagram-poëet met veel meer volgers dan jij.

Het artikel gaat onder de Instagram-updates niet verder.

Video: Presidentskandidaat Ecuador doodgeschoten tijdens campagne

Algemeen

'Georganiseerde misdaad zit erachter'

Lees verder

MustWatch: Only Murders in the Building seizoen 3 op Disney+

Glamorama

Er moet weer eens een moord worden opgelost

Lees verder

Italiaan omgekomen door vallende Parmezaanse kazen

Niet Doodchecken

Werd begraven onder tienduizenden kilo's kaas

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Vrouw uit Emmen krijgt 's lands eerste kunstborstbeen

Lees verder

Bridget Maasland: 'na 23 jaar weer blij met mijn natuurlijke borsten'

Lees verder

Vrouw Edwin van der Sar deelt beelden van herstel

Lees verder

Verzorgingstehuis voor gehandicapten gaat in vlammen op: 11 mensen vermist

Lees verder

Opnieuw tientallen migranten omgekomen bij schipbreuk voor Italiaanse kust

Lees verder

Zien: Geert Wilders deelt genadeklap uit aan veroordeelde Thijs Römer

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Financier van film over ontvoeringen verdacht van ontvoeren kind

Lees verder

Video: Dit Amerikaanse stadje biedt nieuwe inwoners 20.000 dollar

Lees verder

Geïrriteerde Lufthansa-piloot tekent enorme penis in de lucht

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips:

Linktips: