NieuwNieuws

Niet Doodchecken

Stimulatiebarbies voor volwassenen vinden gretig aftrek

Oh, levensechte siliconenmevrouw van 1,60 meter, wat doet U nu?    

Voor veel bedrijven is de pandemie geen al te fijne periode, maar sommige ondernemers profiteren juist optimaal van de anderhalvemetersamenleving. Een van deze sectoren is de adult-entertainmentindustrie. Hipsternieuwssite VICE meldt dat het aantal orders voor levensgrote slaapkamer-Barbies is verdubbeld in het afgelopen half jaar.

Een aantal Australische pornopaspoppenwinkels laat weten dat tijdens de lockdowns hun verkoopcijfers door het plafond schoten. Het valt de winkels op dat de stereotype doelgroep van de poppen aan het veranderen is: dit zijn volgens hen niet langer eenzame mannen die in het weekend riddertje spelen in het bos, maar ook steeds vaker koppels. 

Ook partners zouden vaker kiezen voor gezelschap van de van origine Japanse gezelschapsdame. Hierbij lijkt het taboe op het bezit van de doodsenge dingen mega-stimulatiespeeltjes steeds meer te verdwijnen. Sommigen geven het elkaar zelfs als ondeugend cadeautje.

Vermoed wordt dat de oorzaak hiervan gevonden moet worden in het kader van veilig vrijen. Aangezien een avontuurtje met een menselijke bedpartner er voorlopig minder vaak inzit, zoeken mensen hun heil in iets anders dan andermans lijf. 

via GIPHY

Ieder diertje zijn pleziertje

Toch hóeft dit volgens een Britse organisatie die zich inzet voor seksuelere gezondheid niet per se in gezelschap van een levenloze matrasmannequin. Zij kwamen met deze vrij-veilig-tips voor een potje plezier van pandemische proporties.

Voor wie wel oren heeft naar een potje genotsknotsen met een siliconengevaarte van meer dan anderhalve meter lang, moet wel stevig in de buidel tasten. Zo'n pop kost namelijk al gauw een paar duizend euro. NSFW-link. In het uitgebreide assortiment is voor ieder wat wils; van brunettes tot blondines, van demonen tot elfenmeisjes. En ook voor liefhebbers van hete heren is van alles te proberen. 

Kost dat geintje? Een instapmodel zit omgerekend op rond de 1.500 euro en voor de premium poppen van plezier kunnen de prijzen aanzwellen tot boven de 3.000. Ook lijkt een investering in een goede opbergmogelijkheid zoals een grote kist of kast, geen overbodige luxe. Maar dat is bij IKEA wel te fixen. 

Het aantal bezoekjes aan natuurfilm-sites, ondeugende speelgoedfabrikanten en pikante webcamonderonsjes beweegt zich bijna op exact dezelfde wijze als de coronaviruscurve. Veroorzaken deze blauwe ballen van corona-incels soms Covid-19? Nee. Causatie is immers geen correlatie. Waar het wel door komt? Hierdoor.

UPDATE 17.50 uur: Het feit dat die peperdure trekpoppen toevallig allemaal nét een aantal centimeter langer zijn dan anderhalve meter, is eveneens toeval. Wel een handig ezelsbruggetje voor mensen die het moeite hebben met het inschatten van anderhalve meter afstand: een siliconen stimulatiebarbie min een beetje. 

Voor plaatjes moet je zelf maar kijken, wij zijn een nette site, viespeuk.
Voor plaatjes moet je zelf maar kijken, wij zijn een nette site, viespeuk II

Video: Presidentskandidaat Ecuador doodgeschoten tijdens campagne

Algemeen

'Georganiseerde misdaad zit erachter'

Lees verder

MustWatch: Only Murders in the Building seizoen 3 op Disney+

Glamorama

Er moet weer eens een moord worden opgelost

Lees verder

Italiaan omgekomen door vallende Parmezaanse kazen

Niet Doodchecken

Werd begraven onder tienduizenden kilo's kaas

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Vrouw uit Emmen krijgt 's lands eerste kunstborstbeen

Lees verder

Bridget Maasland: 'na 23 jaar weer blij met mijn natuurlijke borsten'

Lees verder

Vrouw Edwin van der Sar deelt beelden van herstel

Lees verder

Verzorgingstehuis voor gehandicapten gaat in vlammen op: 11 mensen vermist

Lees verder

Opnieuw tientallen migranten omgekomen bij schipbreuk voor Italiaanse kust

Lees verder

Zien: Geert Wilders deelt genadeklap uit aan veroordeelde Thijs Römer

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Financier van film over ontvoeringen verdacht van ontvoeren kind

Lees verder

Video: Dit Amerikaanse stadje biedt nieuwe inwoners 20.000 dollar

Lees verder

Geïrriteerde Lufthansa-piloot tekent enorme penis in de lucht

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips:

Linktips: