NieuwNieuws

Algemeen

Ex-bajesklant transformeert eigen woning in krot

Slapeloze nachten voor geteisterde buurtbewoners en makelaar 

Wat afgelopen herfst voor de 58-jarige Kees D. een nieuwe start in een nieuwe woonplaats had moeten worden, veranderde vooral in een grote nachtmerrie voor zijn buren. D., die een gevangenisstraf heeft uitgezeten van twee jaar voor poging tot doodslag, vestigde zich na zijn vrijlating in het Groningse Woldendorp. 

De 'terrorbuurman' was echter niet gecharmeerd van zijn nieuwe woonruimte en besloot begin dit jaar de woning weer in de verkoop te doen. Hij kreeg deze illustere bijnaam omdat hij zijn oud-buurtbewoners in het Gelderse Gameren slapeloze nachten bezorgde. Dit liep in 2017 dermate hard uit de hand dat hij een overbuurman aanviel met een baksteen. 

Tijdens zijn verblijf in een penitentiaire inrichting, besloot de gemeente Zaltbommel om zijn oude huis op te kopen. Dit om van de 'terrorbuurman' af te komen. Na zijn vrijlating moest hij echter toch weer ergens wonen. Dit werd een vrijstaand stulpje in het Oost-Groningse Woldendorp.

Omdat hij meteen weer verzeild raakte in conflicten, besloot hij nu zelf de woning te koop aan te bieden via een makelaar. En hier ging het na het schieten van de real estate-kiekjes mis. D. zou de boel afgelopen maanden nogal met de sloopkogel hebben behandeld waardoor het pand onverkoopbaar is geworden. Tegen RTV Noord vertelt een geschokte makelaar uit Zuidbroek dat D. zeer stevig te keer is gegaan met zijn 'renovatie'.

De woonkamer van voor de grote verbouwing /Funda

"Stuur daar niemand meer heen"

Een bezichtiging die een aantal weken geleden heeft plaatsgevonden, werd een complete chaos. De man die enkele weken geleden de woning kwam bezichtigen nam na het bezoek contact op met de makelaar met een behoorlijk dringende boodschap: 'Stuur daar niemand meer heen, dit is niks. Hij heeft het gesloopt van binnen en het staat helemaal vol met Harley-onderdelen.'

De makelaar laat weten nog nooit zo'n lastige klant meegemaakt te hebben. D. zou een persoonlijkheidsstoornis hebben en zich telkens met de verkoop bemoeien. De vervelende aanwezigheid van de 58-jarige 'terrorbuurman' beperkt zich niet tot op het eigen perceel.

Deze week bleek dat hij zijn oude streken nog niet verleerd was. Woldendorpse buurtbewoners trokken deze week aan de bel nadat D. hen bedreigd en lastiggevallen zou hebben.

De woning staat, na al enkele keren offline gehaald te zijn, op dit moment gewoon nog te koop aangeboden op Woonplatform Funda. Op de gedateerde beelden is het resultaat van D's verwoestende verbouwing nog niet te zien. Voor een prijs van 142.500 euro kunt u de bezitter worden van een kersverse doe-het-zelf-woning met een verhaal. 

Video: Presidentskandidaat Ecuador doodgeschoten tijdens campagne

Algemeen

'Georganiseerde misdaad zit erachter'

Lees verder

MustWatch: Only Murders in the Building seizoen 3 op Disney+

Glamorama

Er moet weer eens een moord worden opgelost

Lees verder

Italiaan omgekomen door vallende Parmezaanse kazen

Niet Doodchecken

Werd begraven onder tienduizenden kilo's kaas

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Vrouw uit Emmen krijgt 's lands eerste kunstborstbeen

Lees verder

Bridget Maasland: 'na 23 jaar weer blij met mijn natuurlijke borsten'

Lees verder

Vrouw Edwin van der Sar deelt beelden van herstel

Lees verder

Verzorgingstehuis voor gehandicapten gaat in vlammen op: 11 mensen vermist

Lees verder

Opnieuw tientallen migranten omgekomen bij schipbreuk voor Italiaanse kust

Lees verder

Zien: Geert Wilders deelt genadeklap uit aan veroordeelde Thijs Römer

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Financier van film over ontvoeringen verdacht van ontvoeren kind

Lees verder

Video: Dit Amerikaanse stadje biedt nieuwe inwoners 20.000 dollar

Lees verder

Geïrriteerde Lufthansa-piloot tekent enorme penis in de lucht

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips:

Linktips: