NieuwNieuws

Glamorama

Oeps! Iedereen is klaar met Gaby Blaaser

Toch maar niet trouwen

Jordy Jahmal van Videolandserie De Bachelorette is helemaal klaar met Gaby Blaaser. Dat laat hij weten in een post op zijn Instagram-account. En dat terwijl hij vorige week nog aangaf een trouwerij met Gaby wel te zien zitten! Huh? Dat ging snel.

In De Bachelorette probeerden achttien vrijgezelle kerels het hart van Gaby Blaaser voor zich te winnen in Zuid-Afrika. Aanvankelijk leek deelnemer Joey als winnaar uit de bus te komen, totdat de eerder weggestuurde Jordy werd teruggeroepen. Tussen laatstgenoemde en Gaby was alles weer koek en ei, en eenmaal terug in Nederland hielden zij contact. Vorige week liet een enthousiaste Jordy aan RTL Boulevard weten dat er een date gepland stond. Eind goed al goed, zou je denken. Toch? TOCH? Nou, verkeerd gedacht!

Schokkend nieuws

Gaby werd onlangs namelijk in Amsterdam gespot met ene Bas Schothorst, die niet meedeed aan het programma. Shownieuws onthulde het schokkende nieuws dat de twee zelfs gezoend zouden hebben. De realityster wilde het nieuws zelf niet bevestigen, maar verwees door naar haar management. Die liet weten dat Gaby en Bas geen koppel zijn. Dit is belangrijke informatie, omdat er anders sprake zou kunnen zijn van doorgestoken kaart, list en bedrog. Want als dat zo zou zijn dan had Gaby namelijk al een relatie tijdens een programma waarin ze een relatie zocht. En dat is natuurlijk niet zo netjes.

Iedereen is er klaar mee

Nou goed. Onlangs kreeg RTL Boulevard een foto doorgestuurd, waarop Gaby op het terras zat met Bas. De twee lijken het op de foto erg gezellig te hebben. Jordy (die een trouwerij met Gaby tot dan toe dus wel zag zitten), bleek helaas ook oren en ogen te hebben. Hij zag de foto, en gooide de tekst voor zijn huwelijksaanzoek direct in de papierversnipperaar. 'De mazzel', schrijft hij bij een post op zijn Instagram. Joey, die een paar dagen terug in een ander interview met RTL Boulevard nog aangaf niet te geloven dat er écht iets speelde tussen Jordy en Gaby, krijgt nu dus ineens gelijk! "Ik heb wel zo'n idee dat dat ook helemaal niks is op het moment", zei hij toen over Jordy en Gaby.

Jordy is dus helemaal klaar met Gaby. Maar hij is niet de enige. Ook Joey liet eerder deze week eenzelfde soort geluid horen. Daarnaast kon de Instagram-post van Jordy op steun rekenen van andere ex-deelnemers. Zo schrijft finalist Niek: 'Dat ging heel snel van nul naar honderd.' 

Waar wij eerder nog schreven dat iedereen aan het daten was met Gaby, lijkt 'iedereen' nu dus gereduceerd te zijn tot Bas. Maar eh, hadden zij nou al een relatie tijdens het programma? Dat hoort u hopelijk snel!

Video: Presidentskandidaat Ecuador doodgeschoten tijdens campagne

Algemeen

'Georganiseerde misdaad zit erachter'

Lees verder

MustWatch: Only Murders in the Building seizoen 3 op Disney+

Glamorama

Er moet weer eens een moord worden opgelost

Lees verder

Italiaan omgekomen door vallende Parmezaanse kazen

Niet Doodchecken

Werd begraven onder tienduizenden kilo's kaas

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Vrouw uit Emmen krijgt 's lands eerste kunstborstbeen

Lees verder

Bridget Maasland: 'na 23 jaar weer blij met mijn natuurlijke borsten'

Lees verder

Vrouw Edwin van der Sar deelt beelden van herstel

Lees verder

Verzorgingstehuis voor gehandicapten gaat in vlammen op: 11 mensen vermist

Lees verder

Opnieuw tientallen migranten omgekomen bij schipbreuk voor Italiaanse kust

Lees verder

Zien: Geert Wilders deelt genadeklap uit aan veroordeelde Thijs Römer

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Financier van film over ontvoeringen verdacht van ontvoeren kind

Lees verder

Video: Dit Amerikaanse stadje biedt nieuwe inwoners 20.000 dollar

Lees verder

Geïrriteerde Lufthansa-piloot tekent enorme penis in de lucht

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips:

Linktips: