NieuwNieuws

Glamorama

Sylvie Meis onthult geheim van haar 'killerbody'

Chopchop, van die bank afkomen en je hobbykamer ombouwen tot gym

Voor iedereen die er graag net zo wil uitzien als Sylvie Meis is er goed nieuws als je het augustusnummer van de Grazia openslaat. In de glossy onthult ze namelijk hoe zij haar lijf in optimale bikiniconditie houdt.

Meis heeft het niet gemakkelijk gehad tijdens de coronacrisis. Zo lag ze nachtenlang wakker van financiële zorgen omdat niemand haar meer inhuurde, weigerde ze ooit nog een andere achternaam aan te nemen en werd tot overmaat van ramp ook nog haar sprookjeshuwelijk met Nicolas Castello uitgesteld vanwege de corona-pandemie. Toch heeft ze zich met al deze tegenslagen niet uit het veld laten slaan, schrijft RTL Boulevard

Een onmisbare rots in de branding gedurende deze erg heftige periode in haar leven was haar thuisgym waar geen armoedzaaiers in de buurt mochten komen. Hierdoor kon ze lekker verder blijven sporten terwijl normale stervelingen tot 1 juni moesten wachten tot de volkse fitnesscentra de deuren weer openden. 

Toch is alleen lichaamsbeweging niet genoeg, vertelt ze tijdens een openhartig interview met het damesblad. De combinatie met afwisselend voedingsschema zou volgens Meis ook een belangrijke rol spelen om haar silhouette zo strak in de plooi te houden. 

De onthulling van Sylvie gaat verder onder de Instagramfoto.

Toch niet helemaal perfect?

Meis' eetschema is gebaseerd op het zogenaamde 'intermittent fasting'-principe. Aan Grazia vertelt de diva dat ze grote delen van de dag niets eet. Door het ontbijt uit te stellen tot een uur of 11 en om zes uur te dineren, verklein je de werklast van de spijsvertering die door de extra vrije uren meer tijd heeft om vet te verbranden. 

Hoeveel ze precies wegwerkt op een dag? Dat verschilt. Meestal eet ze heel weinig, maar ook zij kan de verleidingen van calorieën niet altijd weerstaan. Gelukkig is hier binnen haar dieet ook ruimte voor. Eens in de zoveel dagen geeft ze zichzelf toestemming om alles te eten wat haar maagje begeert.  Vis, groente, eieren en avocado's vormen het leeuwendeel van de maaltijden die de ex-voetbalvrouw naar binnenschuift. 

En alcohol? Liever niet. Maar Meis biecht op dat ook zij niet perfect is. Wanneer je haar een glaasje champagne aanbiedt - die aan een bepaalde minimumprijs voldoet - zal ze hier absoluut geen 'nee' tegen zeggen. 

'Maar', relativeert ze, 'Ik weet dat mijn lichaam dit wel kan handelen.'  Voor mensen die geen zin hebben in sporten of moeilijk eten, heeft de 42-jarige influencer annex onderneemster nog een handige tip. "Hup van die bank af, discipline," luidt haar advies aan de lezeressen van de Grazia. 

Video: Presidentskandidaat Ecuador doodgeschoten tijdens campagne

Algemeen

'Georganiseerde misdaad zit erachter'

Lees verder

MustWatch: Only Murders in the Building seizoen 3 op Disney+

Glamorama

Er moet weer eens een moord worden opgelost

Lees verder

Italiaan omgekomen door vallende Parmezaanse kazen

Niet Doodchecken

Werd begraven onder tienduizenden kilo's kaas

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Vrouw uit Emmen krijgt 's lands eerste kunstborstbeen

Lees verder

Bridget Maasland: 'na 23 jaar weer blij met mijn natuurlijke borsten'

Lees verder

Vrouw Edwin van der Sar deelt beelden van herstel

Lees verder

Verzorgingstehuis voor gehandicapten gaat in vlammen op: 11 mensen vermist

Lees verder

Opnieuw tientallen migranten omgekomen bij schipbreuk voor Italiaanse kust

Lees verder

Zien: Geert Wilders deelt genadeklap uit aan veroordeelde Thijs Römer

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Financier van film over ontvoeringen verdacht van ontvoeren kind

Lees verder

Video: Dit Amerikaanse stadje biedt nieuwe inwoners 20.000 dollar

Lees verder

Geïrriteerde Lufthansa-piloot tekent enorme penis in de lucht

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips:

Linktips: