NieuwNieuws

Glamorama

Giel Beelen boos op Patty Brard na openlijke twijfels over relatie

Was het hele First Dates met Malou nou feit of fictie? 

Een van de heetste hangijzers van de afgelopen maanden in belegen BN'er-land is toch wel de relatie van Giel Beelen. De 43-jarige nacht-DJ zou na zijn deelname aan First Dates tot over zijn oren verliefd zijn op de 30-jarige Malou, de dame die tot hem werd veroordeeld het NPO-datingprogramma. 

Nadat popdiva Patty Brard hier grote vraagtekens bij zette, heeft ze meerdere WhatsApp-berichten ontvangen van een beledigde Beelen. De 'shockjock' was allesbehalve gecharmeerd van de woorden van Brard vertelde hij gisteravond aan Boulevard.

Brard geloofde er geen donder van dat iemand een half jaar lang met Giel Beelen kan volhouden in een romantische relatie. Volgens de 65-jarige tv-persoonlijkheid waren zulke neprelaties doodnormaal in BN'er-land en werkt zoiets uitstekend voor een stukje PR om een dipje in je carrière uit het slop te krijgen.   

De plaatjespraatjesmaker zou wel degelijk een voltreffer van Cupido hebben ontvangen van de 13-jaar jongere dame. En hoewel de boel inmiddels alweer op de klippen is gelopen, liet hij wel weten maandenlang met haar geappt te hebben. Ook zou zijn ex-schoonouders hebben ontmoet tijdens de kerstdagen. 

Happy single and ready to mingle...

 “Natúúrlijk hadden we wat. Ja. Ook wat mij betreft? Ja, natuurlijk. Je bent toch niet maanden met iemand en dan is het niks? Nee," klaagde de verongelijkte DJ naar de RTL Boulevard-diva.   

Voor wie heimelijke fantasieën heeft over een hartstochtelijke verhouding met Beelen, is er slecht nieuws. Deze droom komt voorlopig niet uit. "Ik probeer nu vooral meer zelfliefde te ontwikkelen. Misschien moet ik dat eerst goed onder de knie krijgen voor ik het kan delen," liet hij weten aan in een openhartig gesprek bij een recreatieplas. 

Deze week werd bekend dat het met de carrière van Beelen overigens wel snor zit. Hij is vanaf oktober met een nieuwe show weer elke werkdag op NPO Radio 2 te horen. Tussen 04.00 en 06.00 's nachts.

Mochten Brard en Beelen er niet uitkomen of er sprake was van een relatie. Dan kunnen ze altijd nog het voorbeeld van Gordon volgen. Hij liet dit door de rechter bepalen. Volgens de rechtbank was dit inderdaad het geval gezien de hoeveelheid emotionele app-gesprekken tussen de zanger en zijn ex.

Video: Presidentskandidaat Ecuador doodgeschoten tijdens campagne

Algemeen

'Georganiseerde misdaad zit erachter'

Lees verder

MustWatch: Only Murders in the Building seizoen 3 op Disney+

Glamorama

Er moet weer eens een moord worden opgelost

Lees verder

Italiaan omgekomen door vallende Parmezaanse kazen

Niet Doodchecken

Werd begraven onder tienduizenden kilo's kaas

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Vrouw uit Emmen krijgt 's lands eerste kunstborstbeen

Lees verder

Bridget Maasland: 'na 23 jaar weer blij met mijn natuurlijke borsten'

Lees verder

Vrouw Edwin van der Sar deelt beelden van herstel

Lees verder

Verzorgingstehuis voor gehandicapten gaat in vlammen op: 11 mensen vermist

Lees verder

Opnieuw tientallen migranten omgekomen bij schipbreuk voor Italiaanse kust

Lees verder

Zien: Geert Wilders deelt genadeklap uit aan veroordeelde Thijs Römer

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Financier van film over ontvoeringen verdacht van ontvoeren kind

Lees verder

Video: Dit Amerikaanse stadje biedt nieuwe inwoners 20.000 dollar

Lees verder

Geïrriteerde Lufthansa-piloot tekent enorme penis in de lucht

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips:

Linktips: