NieuwNieuws

Glamorama

Kanye photoshopt zichzelf in Mount Rushmore

En Caitlyn Jenner wil wel vicepresident worden

Mount Rushmore, nationale trots, toeristentrekpleister en natuurlijk de geschiedenis en groei van Amerika in steen gehouwen. Naast George Washington, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt en Abraham Lincoln is het tijd om een gezicht toe te voegen. En nee, het is niet Donald Trump die dit keer een plekje in de eregalerij eist. Kanye West vindt het bijna tijd zichzelf te laten vereeuwigen.

Nu hij officieel in de running is als presidentskandidaat, is het tijd voor campagne. De First Gentleman van Kim Kardashian vindt dat hij wel een plekje verdient naast de vier presidenten die op de berg in South Dakota te bewonderen zijn. Hun gezichten zijn uitgehouwen om hun rol in de Amerikaanse geschiedenis te herdenken en te eren.


Nog niet razend populair

West loopt met zijn Photoshop-creatie wat voor op de feiten, de presidentsverkiezingen zijn namelijk pas op 3 november. Vooralsnog doet hij het niet al te best in de peilingen, hij scoorde de laatste keer twee procent van de stemmen. Dat terwijl zijn partijnaam toch een hoop mensen zou kunnen aanspreken: Kanye doet mee met zijn partij BDY Party, wat staat voor Birthday Party. Eerder deze week leverde hij alle documenten in bij de Federal Election Committee waardoor hij nu officieel kandidaat is, schrijft Metro UK.

Natuurlijk kan de campagne van Yeezy niet zonder een paar bekende gezichten. De echtgenoot van Kim Kardashian heeft Caitlyn Jenner - ouder van Kim’s jongere zussen Kendall en Kylie - al aan zijn kant. Caitlyn ziet de functie van vicepresident wel zitten. Prima plan, lijkt ons zo. Na achttien seizoenen Keeping Up with The Kardashians wel wat nieuwe input gebruiken.

Wel, niet, wel, niet

Of Kanye écht president van Amerika wil worden, is vooralsnog onduidelijk. Eerder deze week werd bekend dat West zich terugtrekt uit de strijd. Met zijn nieuwe tweet lijkt het alsof we toch een kansje maken op Kim als First Lady.

Mocht Ye in de running willen blijven, dan heeft hij nog een hoop werk te doen. Presidentskandidaten moeten aan een aantal voorwaarden voldoen, zoals het ophalen van een aantal handtekeningen. Ook moet je in veel staten een flinke duit neerleggen om op het stemformulier terecht te komen.  Met een waarde van 1,3 miljard dollar, zal dat niet het grootste probleem zijn.

Video: Presidentskandidaat Ecuador doodgeschoten tijdens campagne

Algemeen

'Georganiseerde misdaad zit erachter'

Lees verder

MustWatch: Only Murders in the Building seizoen 3 op Disney+

Glamorama

Er moet weer eens een moord worden opgelost

Lees verder

Italiaan omgekomen door vallende Parmezaanse kazen

Niet Doodchecken

Werd begraven onder tienduizenden kilo's kaas

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Vrouw uit Emmen krijgt 's lands eerste kunstborstbeen

Lees verder

Bridget Maasland: 'na 23 jaar weer blij met mijn natuurlijke borsten'

Lees verder

Vrouw Edwin van der Sar deelt beelden van herstel

Lees verder

Verzorgingstehuis voor gehandicapten gaat in vlammen op: 11 mensen vermist

Lees verder

Opnieuw tientallen migranten omgekomen bij schipbreuk voor Italiaanse kust

Lees verder

Zien: Geert Wilders deelt genadeklap uit aan veroordeelde Thijs Römer

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Financier van film over ontvoeringen verdacht van ontvoeren kind

Lees verder

Video: Dit Amerikaanse stadje biedt nieuwe inwoners 20.000 dollar

Lees verder

Geïrriteerde Lufthansa-piloot tekent enorme penis in de lucht

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips:

Linktips: